Inred med Downlight led

04 februari 2021
jonas olsson
Inred med Downlight led

Vilket ljus man har gör mycket för hemmet. Ljuset hjälper till att rama in hemmet och dess inredning. Det är även en smaksak med hur starkt eller mjukt ljus man vill ha för ögonens skull. Har man fel ljus kan det innebära huvudvärk. 

Idag finns det många olika lösningar för att få det ljuset man vill ha. Vill man ha det på ett “cleant” sätt kan man sätta in dem i taket. Då syns de inte så mycket, men du får ändå det önskvärda ljuset du vill ha. Det finns många fler lösningar att använda sig av och man kan få hjälp med detta. 

Lampa som lampa, eller? 

Det finns hur många olika sorters lampor som helst ute på marknaden. En som blir mer och mer populär är just LED-lampan, vilket inte är så konstigt. En LED-lampa är både mer miljövänlig och mer ekonomisk. Den drar inte alls lika mycket som andra lampor gör, dessutom blir den inte varm så den lämnar inte fläckar från värmen samt att brandrisken minskas. 

Om man vill ha Downlight led är även detta helt möjligt. Downlight är väldigt populärt att ha och det finns olika lösningar för det. Givetvis bör man ta in någon som är duktig på just downlight och låta dem installera den. 

Sprider ljuset

Ni kanske undrar vad skillnaden mellan downlight och spotlight är? Det är faktiskt en ganska stor skillnad. Downlighten sprider ljuset betydligt mer, det är ingen fokuserad yta som spotlight är. Man kan få ett bra ljus med downlight.

Många väljer även att sätta in dimbara downlights, då kan man själv reglera ljuset hur starkt eller svagt man vill ha det. En riktig myskänsla med andra ord. Downlight kan man ha var man vill, varför inte koppla av med en bra bok i ett halvljust badrum med några doftljus? 

Fler nyheter