Är du man nog för din klocka?

Är du man nog för din klocka?

Har du ett armbandsur på handleden som inte har någon annan funktion än att visa vad klockan är? Har du även precis upptäckt elden och att det inte verkar finnas lika många mammutar längre som det gjorde förr? Du låter nämligen som värsta grottmänniskan. Ingen normal människa på 2020-talet kan väl få för sig att ha ett vanligt armbandsur när det idag finns hur många smartklockor som helst att välja bland. 

En så kallad “smartwatch” gör betydligt mer än att bara visa vad klockan är. Du skulle säkert bli förvånad om du förstod hur många funktioner som döljer sig i den lilla manicken du har på handleden. I den kan du både läsa och skriva meddelanden samt ta emot samtal. Om du skulle försöka prata med ditt gamla armbandsur skulle folk tro att du var galen. Om någon dessutom skulle svara från klockan så är du antagligen galen på riktigt. 

 

Apple Watch, Smartwatch, Watch, Wearing, Person, Wrist

 

Klockan definierar mannen

Det är nästan så att det skulle kunna anses som en definition på galenskap att aktivt välja bort smartklockan. Varför, liksom? Livet blir så väldigt mycket enklare. Telefonen kanske ligger nedpackad i ryggsäcken, men ändå får du reda på om den plingar till. Eftersom din smartwatch berättar det för dig.  

Där, i din klocka, får du även svaret på vem det var som försökte nå dig. Du kan som sagt både läsa och svara via din smartwatch. Du behöver inte rota fram telefonen för att ta fram meddelandet och därefter avgöra om det var så pass brådskande att du måste ta tag i det direkt. 

Somliga skulle mena att en man inte är bättre än den klocka han bär på armen. Frågan är vilken man du vill vara. Vill du vara en herre med en klocka som kan motsvara din manlighet? Spana då in utbudet bland smartklockor för herrar på Mysmartwatch.se.