VVS konsulter med miljötänk

02 maj 2022 patrick pettersson
VVS konsulter

editorial

Det nyinköpta hyreshuset hade varit till salu länge. Kent kunde förstå varför ingen hade velat köpa det. Huset krävde en hel del renovering, och det var en underdrift. Men han hade förälskat sig i det gamla bostadshuset och var till slut tvungen att slå till.

Det var knappt han visste var han skulle börja. Men han insåg snabbt att han måste börja inifrån. Inte i lägenheterna utan mellan väggarna. Rören behövde ses över. Likaså brandskyddet som troligtvis var obefintligt.

Kent bestämde sig för att börja med rörmokare, men rättade sig själv och tänkte VVS konsult. Visserligen gjorde konsulten sådant som en, som man kallade förr, rörmokare, gjorde. Men kunskapen var betydligt bredare än så.

 

Bred kompetens hos VVS konsult

Det första mötet med företagets VVS konsulter han valt tog plats i bostadshuset. Han hade ställt i ordning ett rum de kunde sätta sig i efter rundvandringen. Ta en kopp kaffe och diskutera vilka möjligheter som fanns. Det kändes skönt att ha att göra med proffs då han själv var helt novis.

Vid första åsynen av byggnaden hade VVS konsulterna sett skeptiska ut. Men det tog inte lång tid innan de förstod hans tanke. De var eniga om att börja med en ordentlig kontroll av både värme, vatten och sanitet. Konsulterna skulle börja med en utredning där de skulle ta i beaktande saker som miljö, besparingar och effektivitet.

 

VVS konsulter

 

Smarta lösningar för miljö och ekonomi

Vid följande möte några veckor senare blev Kent verkligen imponerad. De hade gjort kalkyler. Tänkt på den miljömässiga aspekten och ur hans synvinkel den viktiga kostnadsfrågan, både för konsulternas jobb och driften av hyreshuset.

Så var allt på plats i planeringen och arbetet med att återställa bostadshuset till sin forna glans startade. VVS konsulterna från https://www.metator.se/tjanster började med det som var viktigast av allt, trots att det fanns i det fördolda.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

Fler nyheter