Visa kärlek genom blomleverans i Stockholm

Visa kärlek genom blomleverans i Stockholm

För två dagar sedan fick du ta emot det värsta beskedet du någonsin fått höra. Dödsbeskedet. Din partner kom inte hem från jobbet så som du förväntade dig. Istället ringde polisen på dörren. Det skulle visa sig att hen aldrig mer kommer hem igen.  

I två dagar har du varit bortom dig av bottenlös sorg och förtvivlan. Otröstlig. Tomheten är enorm. Plötsligt ringer det på dörren igen. Utanför dörren står en lagom leende kvinna med en stor bukett blommor i famnen. Du känner inte igen henne, men hon berättar att hon är ett blombud och att blommorna är till dig.  

 

Omtanke på distans

Att syssla med blomleverans i Stockholm innebär inte sällan att man får möta många människor i sorg. När någon har gått bort vill man gärna visa sin omtanke utan att behöva göra intrång då någon har det svårt. Framför allt om man befinner sig på en annan ort kan blombudet vara en mycket symbolisk handling för att visa den drabbade att du bryr dig om personen. 

 

Respektfull leverans

Den som tar emot blommorna kanske inte heller är mottaglig för dina kondoleanser där och då. Men med en blombukett kan den efterlämnade få chans att lugnt och samlat reflektera och låta det sjunka in att du finns där och tänker på hen. Det kan visa sig vara ovärderligt.  

Det är förstås inte bara vid tillfällen i sorg som det är lämpligt att skicka blommor. Ett blombud kan aktiveras även i glädjefulla sammanhang där du bara vill visa kärleksfull uppskattning. Helt enkelt för att du vill visa att du älskar någon. 

Den gemensamma nämnaren är förstås att leveransen alltid sker mer med uppskattning av mottagaren. Ingen kan väl någonsin motsätta sig att, av omtanke, få ta emot en vacker bukett blommor? Fortsätt aktivera blombud och sprid kärlek. Läs mer om olika blombud här: http://www.lindhagensblommor.se/