Skapa ett litet imperium från din Herman Miller stol

Skapa ett litet imperium från din Herman Miller stol

Det har varit ett sjujäkla år det här. När 2020 kom in i ringen så var det vilt svingandes på ett sätt som inte någon hade förväntat sig i början på året. Samtidigt är det just sådana här händelser som sätter mänsklighetens största styrka på prov: Förmågan till empati och hur vi anpassar oss efter svåra omständigheter.
Det där svingandet pågår förvisso fortfarande och vi får hoppas på att 2021 kommer att bli ett lugnare år. Å andra sidan så finns det alltid möjligheter här i livet – vissa som endast uppenbarar sig just när man till olika grad går igenom en sorts kris.

De egna idéernas tidevarv 

För livet är ett evigt kretslopp och precis som det är många som i år har fått se sina jobb och företag gå under så har det även fötts nya idéer och tillfällen. 
Kanske känner du själv att du har känt dig inspirerad till att dra igång ett projekt som du längre har drömt om. Oavsett vilken nivå du har tänkt att lägga det på – som ren hobby eller en idé till inkomst.

Kanske är det så att 2021 kommer att vara året då du skaffar ett litet kontor och sitter i din stol från Herman Miller och startar upp ditt eget företag.
För vi bär alla på en gåva som ibland kommer till rätt just i ett eget företag eller i en enskild firma. Att skapa värde åt andra, antingen genom produkter eller tjänster, är också något som ger oss en känsla av betydelsefullhet. 
Vi är trots allt sociala djur som har utvecklats i ett sammanhang där vi har tillhört en stam, och senare, en bygd.

Passa därför på att se allt det som sker just nu från den ljusa sidan: Kanske hade du aldrig kommit till skott om det inte vore för just den pandemi som sveper över vår fantastiska planet.