Roterande borstar är effektiva

Roterande borstar är effektiva

Vill du att maskinbearbetningen ska ske snabbt och ge högklassigt resultat, är du säkert intresserad av att titta på Osborns roterande borstar. Det är rejäla stålborstar det handlar om.

De bearbetar dina produkter så att ytan blir som du vill ha den. Osborn är ett av världens ledande företag när det gäller ytbehandling, och de tillverkar borstar av olika slag, polerskivor och polermedel. Därför kan du lita på att det är kvalitetsprodukter du köper och de är både robusta och slittåliga.

 

Tål krävande uppgifter

Ska du utföra ett krävande rengöringsarbete eller en ytbehandling på stål eller betong behöver du en rejäl axialborste med seghärdad ståltråd från Osborn. Du sätter den lätt på plats, och den kan användas både på fasta och portabla maskiner. Roterande borstar kan användas på svetsfogar, och de kan användas för att rugga upp material.

Du kan också ha dem till gradning och skalning. De tål höga hastigheter och håller länge, så därför medför de låga driftskostnader. För dig som ska leverera metallprodukter till dina kunder och vill ha varorna perfekta i ytan, gradade, putsade, avfasade eller vilken arbetsuppgift borsten ska utföra, är Osborn ett val att rekommendera för högsta kvalitet.

 

 

Borstar för aluminium och stål

Vill du putsa bort färgfläckar eller rost från aluminium, kan du exempelvis välja en cirkulärborste från Osborn, där materialet i borsten är rostfri ståltråd som är vågig och syrafast. Den kan också användas till att bearbeta ytan på rostfritt, så den har flexibel användning och roterar mycket snabbt. Sådana cirkulärborstar används ofta i handdrivna elverktyg eller i maskiner av robottyp.

Det finns slipborstar, heningsborstar och flera andra olika modeller och typer. De passar i industriell miljö, verkstäder och på andra ställen där man bearbetar ytor, jämnar till kanter och jobbar med produkternas ytfinish. Vill du köpa borstar av olika slag har Osborn det perfekta sortimentet.