Om konsten att välja bänkskiva i Malmö

22 juni 2022 jonas olsson
Bänkskiva malmö

editorial

Stina och hennes man höll på att bygga nytt hus i Vellinge. Det var väldigt roligt men också tidsödande och tröttande att göra alla de val som behövdes. Just nu satt de och funderade över köksinredningen. Självklart ville de ha ett kök som kändes modernt, lyxigt och funktionellt.

Vad skulle de välja för bänkskiva? Utseendemässigt behövde den passa ihop med allt annat: väggar, golv och köksluckor. Men den behövde i första hand vara väldigt funktionell. Köksbänken var ju ett ställe man arbetade mycket vid och den var utsatt för en hel del slitage. Både materialet i sig och dess yta behövde tåla detta.

Helst ville de inte bara välja något ur en katalog, utan de ville själva ha möjlighet att se och känna på skivan de skulle ha. Därför kollade de upp var man kunde köpa bänkskiva i Malmö. De hittade en firma som verkade tillförlitlig och bra och begav sig således dit.

 

Bänkskiva malmö

 

Det ska vara både tåligt och snyggt

Det fanns sannerligen många olika varianter och material att välja mellan. Ett traditionellt laminat är alltid ett gångbart alternativ. Det var slitstarkt och funktionellt, men kunde lätt kännas lite tråkigt.

Säljaren visade på andra alternativ såsom natursten, kvartssten eller keramik. Andra material som man kunde få bänkskivor i var glas och massivt trä. Alla varianterna var snygga och materialen var väl anpassade för att tåla allt det som en bänkskiva sätt utsätts för. 

Till sist presenterade säljaren ett material som de aldrig hade hört talas om förut. Det hette Dekton. Tydligen räknades detta som ett av de bästa materialen för bänkskivor. Det tålde det allra mesta, oavsett om det handlade om värme, fläckar eller repning. De föll genast för en sådan bänkskiva och var nöjda med att kunna bocka av ännu ett av de val som behövde göras för det nya huset.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://din-eshop.se/

https://ehandels-bloggen.se/

https://ehandelsbutiker.se/

https://handelssajter.se/

https://hobbyshopping.se/

https://meshop.se/

https://min-ehandel.se/

https://shoppinginspiration.se/

https://svensk-webbhandel.se/

https://webb-butiker.se/

https://webb-handel.se/

https://webbshop-nytt.se/

Fler nyheter