Med ett bra mobilstativ kan man bredda användandet av sin smartphone

11 augusti 2021
Cecilia Olsson
Med ett bra mobilstativ kan man bredda användandet av sin smartphone

Att använda sig av stativ då man tar bilder är något som kan vara det som gör ett foto extra vackert och lyckat. Med ett stativ kan man välja så många fler vinklar och även ta bilder där man själv är med på ett lagomt avstånd. Idag väljer väldigt många att ta bilder med sina smartphones istället för klassiska kameror, det kan till stor del ha att göra med att man alltid har med sig sin mobil och kan ta fina bilder utan att man egentligen planerat för det.

Även till mobiler kan det löna sig att investera i ett stativ 

Genom att skaffa sig ett mobilstativ så blir man ännu mer redo för att alltid kunna ta riktigt bra bilder. Det finns många olika modeller på marknaden så man bör fundera över vilket slags stativ man har användning för. Vill man kunna ta bilder med självutlösaren så att man själv kan vara med i bilden så är ett stativ med teleskopben en god investering. Dessa stativ gör det möjligt att få en bra höjd och vinkel oavsett underlag. Det finns även stativ som har flexibla ben som kan klämmas fast runt en gren eller ett räcke, något som verkligen kan ge häftiga vinklar.

Man kan använda stativ även om man inte tar bilder 

Mobilstativ kan också vara väldigt användbara för flera andra ändamål. Till exempel så kan de underlätta om man vill titta på serier när man ligger i sängen eller när man sitter vid ett bord och behöver ha händerna fria. Stativ kan också vara väldigt användbart när man filmar, det kan gälla allt från när man håller på med en aktivitet till när man vill filma sig själv i riktigt bra ljus. 

Stativ för alla behov

Hos Coolpriser hittar man massor av olika mobilstativ för olika behov. De har bland annat stativ med teleskopben, flexibla ben, de som kan fästas på hjälmar, de med sugkopp och stativ med tillhörande ljuscirkel. Coolpriser.se ger dessutom bra priser på alla sina stativ.

Fler nyheter