Köp dina snyggaste tapeter på nätet

28 augusti 2021
jonas olsson
Köp dina snyggaste tapeter på nätet

Vill du skapa dig ett riktigt snyggt och personligt hem som visar vem du är och vad du tycker om? Då kanske det kan vara en idé att sätta upp några av de snyggaste tapeter som finns, nämligen fototapeter. Dessa tapeter finns i stora format som täcker en hel vägg, eller kan måttbeställas helt efter dina önskemål. Tapeterna finns med mängder av olika motiv inom olika genrer. Här finns verkligen något för varje smak oavsett om man gillar det minimalistiska eller det storslagna. Här kommer lite tips och inspiration om vad som kan passa i olika rum.

 

Vardagsrum

Här sätter fantasin inga gränser. Vill du ha en kitschig solnedgång ovanför soffan eller en snygg tegelvägg bakom tv:n? Allt är möjligt. På 70-talet var det modernt att ta in naturen i vardagsrummet genom att tapetsera en vägg med skogsmotiv. Varför inte väcka liv i denna trend och uppleva naturen på nära håll utan att ens gå utanför dörren? Är du intresserad av konst? Då kan du tapetsera upp ditt favoritkonstverk eller en bild på din favoritkonstnär som en snygg fondvägg i storformat. 

 

 

Sovrum och kök

I sovrummet vill många ha lugna och dova färger för att skapa de bästa förutsättningarna för en god sömn. Det finns gott om fototapeter som passar för detta ändamål. Motiv med hav eller sjöar går ofta i blått, turkost, sandfärg och grönt. Varför inte tapetsera upp en bild på en vacker strand och drömma dig bort till sol och värme när höstmörkret tränger sig på? Även i sovrummet skulle skogsmotiv kunna passa bra med tanke på den dova färgskalan och den rogivande effekten som skogsmiljöer ger.

I köket kanske man vill göra det förutsägbara, men ändå snygga, att sätta upp bilder på mat och dryck. Det finns många läckra alternativ som kan skapa lite av en bistrokänsla.

Fler nyheter