Köp affischer online som gör hemmet extra ombonat

Köp affischer online som gör hemmet extra ombonat

Tomma väggar i ett hem känns sällan hemtrevligt och ombonat. Trots möbler, växter och textilier kan det ofta kännas kalt och stelt om det inte sitter något ovanför byrån eller soffryggen. Tavlor fyller upp tomma ytor och kan framhäva en personlig stil. Genom att bygga en tavelvägg av dem kan det dessutom kännas extra ombonat.

Bli inspirerad 

Tavelväggar är omåttligt populära och kan byggas på mängder av olika sätt. Ett tips är att titta på inspirerande bilder på exempelvis Pinterest för att komma fram till vilken formation som passar bäst hos dig. Vissa vill ha samma storlek på ramarna som sitter i en osynlig rektangel i perfekt symmetri, medan andra vill ha varierande storlek med ramar som sticker ut lite här och där.

Ta en bild som hjälper efter vägen

När du har valt hur din tavelvägg ska se ut kan du lägga ramarna på golvet för att få till rätt ordning. Ta en bild när du är nöjd med hur dom ligger och använd den som stöd under tiden tavlorna spikas upp. Var noga med att mäta på vilken höjd och bredd ramarna ska sitta på väggen.

Inramade affischer fungerar perfekt

För att säkerställa att tavelväggen blir extra snygg så kan det vara bra att använda sig av bilder som passar ihop i färg och/eller motiv. Genom att köpa affischer som du ramar in kan du få just det samtidigt som du får högkvalitativa bilder utan att det kostar skjortan.

Ett brett sortiment av vackra bilder

Det är enkelt att köpa fina affischer online till bra pris och med smidig leverans. Sohu-shop är en webbutik som har ett brett sortiment med snygga affischer av mycket hög kvalitet. När du har hittat dina favorit affischer så kan du även köpa ramar till dem på samma plats, smidigare än så blir det inte.