Från förfallet hustak till att leva med ett leende

Från förfallet hustak till att leva med ett leende

Visst känns det ibland i livet som om att vi vaknat upp från en lång tids sömn. Som om att vi inser att vi har legat i en djup dvala och nu plötsligt bara vill skaka av oss mossa, spindelväv och annat som liksom bara har samlats över oss – kanske under flera år. Vissa av oss har liksom inte märkt att saker och ting bara har rullat på, som om vi har gått på någon sorts autopilot.

Dags att ta itu med inre och yttre oreda

Säkerligen har den pågående pandemin blivit en sorts väckarklocka för många av oss. Vi har insett att livet kanske har blivit lite av ett zombie-läge där vi bara låter saker hända oss, utan att egentligen reflektera över vad vi själva vill. I samma veva har vissa saker blivit eftersatta. Det kan vara allt från relationer till våra egna kroppar. Eller varför inte huset som vi bor i.

Ibland är lösningen enkel. Som att se över huset genom att glida in på https://hustvattarna.se/taktvatt/ och till exempel få hjälp med att bli fri från mossa och annat från våra hustak. Andra processer är mer komplicerade. Framför allt när det gäller oss själva och våra kroppar och sinnen. Har det varit ett tag sedan som vi såg till vårt eget bästa så tar det ofta tid och fokus att dels upptäcka vad som behöver göras och dels hur vi ska gå till väga för att göra de förändringar, och förbättringar, som behövs.

Som tur är så finns det alltid människor omkring oss som kan hjälpa till. Oavsett om de är våra vänner eller objektiva professionella som vi tar in för att få hjälp med både inre och yttre hälsa.
För precis som det där hustaket som går att åtgärda tack vare Hustvättarna så kan du också få hjälp med att få ordning på de mekanismer som ledde till att du glömde bort både taket och dig själv.