Fixa sneda tänder i Stockholm

06 mars 2022 Jenny Olsson
Tandreglering

editorial

Många som har sneda tänder känner sig obekväm med detta och försöker dölja sitt leende. Överbett, djupbett eller öppet bett kan även leda till att tandhygienen blir lidande då det ofta kan vara svårare att hålla tänderna rena vid dessa syndrom. Le Tandreglering fixar sneda tänder med professionella metoder och skapar ett leende som kan visas upp med stolthet.

Le Tandreglering i Stockholm erbjuder flera sorters metoder för tandreglering och fokuset ligger på osynliga alternativ. En väldigt smidig och praktisk metod är den osynliga tandställningen Invisalign som är består av avtagbara skenor.

Tandreglering med hjälp av specialister. 

Kliniken hjälper patienter från hela Stockholm att få det leende som dom alltid drömt om. På Le Tandreglering arbetar specialister inom just tandreglering och de ser alltid till att hjälpa patienterna med den bästa möjliga metoden som passar varje patient bäst.

Med hjälp av en tandreglering kan man bli av med allt från tandlossning, inflammationer och dålig munhälsa samtidigt som man får ett vackert leende. Vid problem med korsbett eller djupt bett kan många få problem med käkarna och med att tänderna slits, en tandreglering tar bort smärtan och problem med nedslitna tänder. 

Tandreglering

Vad en tandreglering kostar är väldigt individuellt och kan först fastställas efter en första konsultation. Då bestämmer man vilken behandling som passar just dina tänder bäst. Hos Le Tandreglering får man alltid hjälp med att fixa sneda tänder med en diskret och bekväm tandställning.

Oavsett vilken kostnad det handlar om så finns finansieringsmöjligheter vilket är fördelaktigt om man inte har hela summan att lägga ut vid ett tillfälle. Det går utmärkt att rådfråga Le Tandreglering och de svarar mer än gärna på såväl små som stora frågor. Kliniken har alltid målet att på ett skonsamt sätt hjälpa sina klienter på bästa möjliga sätt. Tveka inte på att besöka hemsidan för ytterligare information. 

Fler nyheter