Bara att hålla sig med avloppsstopp i Brålanda

29 maj 2021
Lily Hansen
Bara att hålla sig med avloppsstopp i Brålanda

Paniken kryper längs kroppen. Måste. Verkligen. Kissa. Avloppet är det ett stopp i, ett stopp som ännu inte blivit löst. Hur ska man kunna hålla sig? Att gå utomhus är inte ens på tal. Hmm, undrar om det är okej att man går och knackar på grannarnas dörr vid 23.00 kvällen? Blir de sura så blir de, så länge man får låna toaletten så är det värt det. 

Resterande av familjemedlemmarna tyckte inte det var okej att knacka på grannens dörr. Men nöden har ingen lag, så vi sätter oss helt enkelt i bilen och letar efter en mack som har öppet. Imorgon blir det första man får göra att ringa ett företag som kan komma ut och fixa avloppsstopp i Brålanda. Så här kan man inte ha det. 

 

 

Beroende av vatten

Hur är det möjligt att man förr i tiden klarade sig helt utan vatten i hemmet? Att tvätta sina kläder med sötvatten känns inte optimalt. Dessutom blir händerna så skrynkliga om man håller på för länge. Att inte kunna använda något vatten alls är otroligt påfrestande. Konsekvenserna av att göra det är dock värre. Om man bara kunde spara upp allt vatten man använder och själv kasta ut. Nej, det är bara att vänta och försöka överleva det hela. 

Med stoppet gör det att vattnet man använder inte riktigt sjunker undan. Man kan ju tänka sig den doften av avföring, rester och annat gojs. Nej, inte hållbart alls. När man väntar på företaget som ska fixa avloppet känns det som en hel evighet. Aldrig någonsin igen vill man vara utan ett fungerande avlopp, inte ens ett dygn. Detta dygnet har varit ett av de värsta. Händer det igen kanske man ska unna sig en hotellvistelse tills det blir färdigt. Det känns som en rimlig anledning att ta in på hotell. 

Fler nyheter