Tandläkare som erbjuder allt från allmäntandvård till tandblekning

11 september 2020 Cecilia Olsson
Tandläkare som erbjuder allt från allmäntandvård till tandblekning

Det är viktigt att sköta sin munhälsa om man vill ha starka och fina tänder. Problem relaterade till tänderna kan ofta vara väldigt smärtsamma och kan dessutom påverka självkänslan genom exempelvis försämrad andedräkt eller tandlossning. Detta kan undvikas med bra tandvårdsrutiner och regelbundna besök hos tandläkare. 

Tandvård handlar om rutiner

Den största delen av tandvård ligger hos varje enskild individ. Vid ett tandläkarbesök går det att åtgärda fel och du kan även få råd om det exempelvis håller på att bli ett hål hur du ska göra för att motverka det. Men det största ansvaret ligger hos dig att du sköter tänderna genom tandborstning varje morgon och kväll samt att du undviker överdriven konsumtion av sötsaker.

Det lilla extra som får tänderna att må bra

Det är också bra att komplettera tandborstningen med tandtråd och munskölj som innehåller fluor. Tänderna mår också bättre om du inte småäter under dagen samt undviker mat och dryck två timmar efter tandborstning. 

Förbättra ditt leende

En tandblekning kan vara något som gör att du känner dig extra fin och fräsch. Det är absolut inte ovanligt att tänderna får en gulaktig färg med tiden. Saker som exempelvis te, kaffe, rökning och snusning kan missfärga tänderna och göra att de ser ofräscha ut. Med en tandblekning går det att åtgärda det och få ett strålande vitt leende. 

Besök en trevlig och erfaren klinik

Hos GloriDent tandläkarklinik i Jakobsberg erbjuder de allt från allmäntandvård, implantat och kirurgi till estetisk tandvård. De har även en specialist inom snarkning och andningsuppehåll där behandling sker med hjälp av en specialanpassad skena. För den som är i behov av en bra tandläkare så är GloriDent ett bra val eftersom de alltid sätter patienten i fokus och strävar efter att ge tandvård med hög kvalitet och ett gott personligt bemötande.

Läs mer och boka tid på https://www.glorident.se/.

Fler nyheter