Pumpar och pumpservice i Helsingborg

23 januari 2022
william eriksson
pumpservice - pumpar Helsingborg

advertorial

Helsingborg är en fantastiskt vacker stad. Belägen precis vid havet och porten till kontinenten. Här spelar Helsingborgs IF på vackra och anrika Olympia. Här vajar flaggan i Kärnan, den medeltida borgen med stora anor. I Pålsjö skog kan man fortfarande njuta av de berömda våfflorna samtidigt som när man kommer ut från träden får se den magiska havsutsikten. Helsingör är bara några kilometer bort från den egna kusten.

Det är inte konstigt att folk dras hit. Dels människor, men också industrier. Sådana industrier som kanske arbetar med trögflytande vätskor. Eller kemikalier som måste transporteras med hög säkerhetsmedvetenhet och med rätt material och utrustning. Här har naturligtvis pumpar en nyckelroll. Det är tack vare pumparna som den här typen av industrier kan leva i Helsingborg. Inte bara i Helsingborg, utan överallt i landet. Pumparna är som små hjältar.

 

pumpservice - pumpar Helsingborg

 

Här finns beredskapen

Hjältar som jobbar i det fördolda och som aldrig tilldelas stadens nycklar. Men om pumparna en dag skulle gå sönder och inte kunna ersättas, då skulle det märkas. Då skulle det inte finnas några mejeriprodukter i butiken. Ingen mjölk i morgonkaffet här inte. Inga laddade limpistoler på träslöjden på stadens skolor. De skulle få klara sig på att jobba med tejp och dricka havsvatten hämtat direkt från Öresund till skollunchen. Om det inte vore för pumpar.

Pumpar och pumpservice, rättare sagt. Pumpar är naturligtvis en bra start, men det måste finnas planer och beredskap om pumparna som sagt går sönder. Men om det däremot finns en framgångsrik och kompetent pumpservice i Helsingborg behöver det aldrig bli ett akut problem.

Och uppenbarligen verkar det ju finnas. Eftersom eleverna fortfarande dricker mjölk till maten och har lim i sina limpistoler. Det är som sagt tack vare pumparna. Vill du få mer information om hur pumpar och pumpservice i Helsingborg fungerar? Det finns här: https://www.pump-pyrolysteknik.se/pumpservice-helsingborg/.

Fler nyheter