Pricken över i när du inreder

Pricken över i när du inreder

Ska du inreda ett helt nytt hem eller vill du höja känslan i ett befintligt? Oavsett vilket så är belysningen enormt viktig. Tyvärr glömmer många hur viktigt det är. Belysning är viktig inte bara för att det finns galet snygga lampor i alla färger och former online, utan även för att det blir onödigt mörkt i vissa hörn och kanske rentav o-mysigt. Som utgångspunkt kan du alltid tänka fem olika ljuspunkter i ett rum. Du behöver en takbelysning, en lampa i fönstret, ståendes eller hängandes, samt en golvbelysning. Utöver dessa behöver du någonstans en punktbelysning, exempelvis på en lampa eller en blomma. Därutöver tillför du en mysbelysning eller en dekorationsbelysning. 

 

Så hur hittar du rätt?

Har du en viss stil eller känsla i ditt hem? Gillar du något speciellt när det kommer till belysning? Någon kan ju älska rökfärgat glas medan någon annan har en fascination för kristallkronor. Troligtvis har du nån gång sett en snygg lampa på en krog, i en hotellobby eller hos en kompis. Kan den passa även hos dig? En lampa kan ju antingen vara bara en ljuspunkt och ganska diskret. Eller ett ordentligt blickfång som gör hela rummet. Vi har det otroligt enkelt nu för tiden när vi kan köpa allt online, även lampor. 

 

 

Utbudet av designlampor är enormt

Så när du ska hitta ett blickfång eller en diskret lampa, gå online. Sök efter belysning eller lampor online och du kommer få en mängd bra onlinebutiker i träfflistan. Du kan exempelvis gå in hos en butik som heter www.lampemesteren.se som har ett underbart utbud. Har du någon favoritdesigner på lampor? Kanske ett favoritmärke som Muuto eller Louis Poulsen? Många gillar design i både lampor och inredning från HAY och House Doctor, gör du? När du hittar lampan av alla lampor på https://www.lampemesteren.se/ – unna dig den!