Låt drömmarna på Konferens Malmö bli till faktiska mål

Låt drömmarna på Konferens Malmö bli till faktiska mål

Hur fyller du ditt liv med mening? Vad känns viktigt för dig och vad gör att du även orkar att ta dig igenom de där trista stunderna i vardagen?
Det låter kanske som banala frågor. Eller kanske är de lite skrämmande? Har man nämligen aldrig frågat sig själv dessa frågor kan de bli svindlande stora.

Mentorerna i ditt liv

Samtidigt finns det dem bland oss som alltid har känt meningsfullhet i det vi hör. Kolla till exempel på musikern Noel Gallagher när Oasis enorma skiva ”(Whats The Story) Morning Glory?” nu firar 25 år – där har vi någon som alltid tycks ha vetat vad han velat. 
Utan någon tvekan är det i varje fall det han genom åren har utstrålat. Till och med äldre rävar som Lars Ulrich, trummisen i Metallica, ser upp till och låter sig inspireras av Gallaghers attityd.

Vad betyder detta då för just dig? Jo, att det är viktigt att ha människor som vi inspireras av och kanske till och med vägleder oss som aktiva mentorer i vårt liv. Kanske lärde du dig redan detta senast du såg en inspirerande föreläsning på Konferens Malmö, eller så lär du det dig i denna stund.

För ser du tillbaka på ditt liv så har du garanterat alltid haft människor omkring dig som har haft någon sorts vägledande roll i dit liv. Oavsett om du känt dem personligen eller om du har beundrat dem på avstånd. Det är genom att låta oss entusiasmeras av andra som vi själva kan bli mer än vad vi trodde var möjligt. 
Hur många lyfte till exempel upp en gitarr på 90-talet, endast på grund av den redan nämnde Noel Gallagher?

Sedan är det förstås upp till dig att komplettera denna pepp från andra med din egen kreativitet och din målmedvetenhet. Dessa är de ingredienser som gör att drömmar blir till mål och verklighet.