Då behöver du en tandläkare i Kista

Då behöver du en tandläkare i Kista

Det var väl ett himla tjat om att du måste gå till tandläkaren. Du kan väl ta hand om dina egna tänder? Efter alla år du har bott i Kista har du fått lära dig en sak. Det är att ta hand om sig själv. Varför i hela fridens namn skulle du då inte kunna sköta om dina tänder? Det är väl bara att borsta tänderna, göra rent mellan tänderna lite då och då och kanske skölja med fluor om man har sådant hemma. Annars kan man väl ta hallonsoda. Då luktar man toppen i munnen.

Nja. Alltså, hade du skött allt det där med tandborstningen och det som ska komplettera tandborstningen kanske du inte hade haft så mycket anledning att söka upp den där tandläkaren i Kista. Men det ska ju göras också. Det är lätt att skippa när klockan börjar närma sig mycket. Då tänker man “äsch, jag borstar dubbelt så mycket imorgon bitti istället för att kompensera”. Här kommer nyheter kompis, du lurar dig själv. 

 

Förbered dig inför tandläkarbesöket

Det låter som att du förr eller senare kommer ha karies på ingång om det är så du resonerar. Då kommer den där tandläkaren vara ganska bra att ha, trots allt. Du kanske skulle söka på “Tandläkare Kista” på nätet bara för att ha numret redo när det behövs? Det kan knappast skada att vara förberedd. Man vet ju aldrig vad de där oförutsägbara tandtrollen kommer hitta på härnäst. 

För övrigt behöver det ju knappast vara hål i tänderna det handlar om när du ska besöka tandläkaren. Det kanske har blivit iskyla i Kista över en natt. Du är inte förberedd, och du halkar och slår ut två framtänder. Men du är kanske åtminstone förberedd med numret till den där tandläkaren. Det hade du ju letat fram. Eller hur?