Är du i behov av en teleskoptruck – hyr en i Lund

24 februari 2023 Mimmi Källström

Är du i behov av en teleskoptruck – hyr en i Lund

Med Ekstrands truckuthyrnings utbud av teleskoptruckar i Lund kan du hyra en som passar dina behov bäst. Oavsett om du behöver en truck för stora jobb eller något enklare och mer kompakt har de den perfekta teleskoptrucken för just dig! Deras sortiment innehåller allt från enkla teleskoptruckar till mer avancerade modeller med större lyftkapacitet, längre räckvidd och ökad manövrerbarhet. De erbjuder också utmärkt kundservice, bekväma leverans- och upphämtningsalternativ samt konkurrenskraftiga priser. Oavsett vilka behov du har när det gäller att hyra teleskoptruckar i lund har Ekstrand dig täckt.

Teleskoptruck – vad är det?

En teleskopisk gaffeltruck, även kallad teleskoplastare, är en mångsidig maskin som kan lyfta tunga laster. Den består av en justerbar bom och gafflar som kan förlängas för att nå föremål på olika höjder. Teleskopgaffeltruckar används vanligen inom byggbranschen, tillverkningsindustrin, materialhantering och andra branscher där lyft av stora föremål eller material är nödvändigt. Teleskoplastare kan nå höjder på upp till 40 fot, vilket är ett säkert och tillförlitligt sätt att flytta tunga laster.

teleskoptruckar

Lyft också tyngre föremål med teleskoptruck

Du kan inte bara lyfta föremål med en teleskopisk gaffeltruck, utan de är också idealiska för att flytta tyngre laster. Tack vare den justerbara bommen och gafflarna kan de flytta föremål med en vikt på upp till 10 ton! Teleskoptruckar är perfekta för att flytta byggmaterial, maskiner och annan tung utrustning som måste hanteras på ett säkert och effektivt sätt.

Gör det enkelt för dig och hyr en teleskoptruck i Lund

Det har aldrig varit enklare att hyra en teleskoptruck i Lund. Ekstrand erbjuder bekväma leverans- och upphämtningsalternativ samt konkurrenskraftiga priser. Med deras omfattande sortiment av teleskoplastare hittar du garanterat den perfekta teleskoplastaren för dina behov. Och med deras tack vare vår utmärkta kundservice kan du vara säker på att din hyresupplevelse kommer att vara problemfri. Så vänta inte längre – hyr en teleskoplastare i Lund och gör ditt jobb enklare idag!

Fler nyheter